Bedrijfsprofiel
Deuren
Parketvloeren
Timmerwerken
Nieuws
Contact

Henk Eeren & Zn staat voor vakmanschap, kwaliteit en kwantiteit.

Je goed verdiepen in de wensen van de klant. En daar vervolgens op zo’n manier je vakmanschap op loslaten, dat de klant aangenaam verrast wordt door het resultaat.

Vanuit dat gedachtengoed zette Henk Eeren z’n timmerfabriek in de steigers. 

Timmerfabriek Henk Eeren & Zn is een moderne en veelzijdige fabrikant van houten vloeren, parket, binnendeuren, buitendeuren, houten buitenkozijnen, ramen, gevelsluitende elementen, binnen- en stelkozijnen. Vele decennia praktijkervaring heeft ons in de gelegenheid gesteld om continu bij te schaven en aan te scherpen.

Klantgericht denken vormt een belangrijk onderdeel in ons bedrijf. Wij bieden u die kennis en deskundigheid waarmee uw wensen worden gerealiseerd. Ons bedrijf profileert een no-nonsense benadering, prettige samenwerking en mensen die zich persoonlijk betrokken voelen om u de beste kwaliteit te leveren.

Onze mede-eigenaar Bram Eeren is Meester Parketteur! Door deze titel hebben wij ons aan mogen sluiten bij het gilde van parketteurs. Dit gilde houd ons door middel van masterclasses op de hoogte van de laatste trends en noviteiten en bied ons ingangen bij leveranciers door heel Europa.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
van 08.00 - 17.00 uur

Zaterdags 
van 09.00 - 15.00 uur

Werkzaamheden binnen een straal van 100 km:
- produceren en plaatsen

Werkzaamheden buiten een straal van 100 km:
- alleen leveren