skip to Main Content

“Dit is geen werk. Dit is vakmanschap.” Verbouwingsprocessen kennen vaak de nodige hobbels. Als er iets misgaat, mag je blij zijn als je een vakman in de arm genomen hebt. Precies om die reden was Pieter de Wildt zo blij met zijn keuze voor EEREN Parketvloeren. “Vanwege drie lekkages tijdens de verbouwing heeft Bram zich drie keer opnieuw over onze vloer moeten ontfermen. Maar probleemsituaties zijn voor hem juist een uitdaging. Onze vloer is schitterend geworden.”

“We kochten een appartement waarin een massief eikenhouten vloer van ongeveer 120 m2 lag. Prachtig, maar hij moest wel geschuurd, op kleur gebracht en gelakt worden. Na het vergelijken van diverse offertes hebben we voor Bram Eeren gekozen. Waarom? Hij dacht voortdurend met ons mee en kwam direct over als een vakman met een gedetailleerd oog voor kwaliteit.”

“We moesten veel verbouwen. Tijdens het frezen van sleuven in de muren van de woonkamer is er koelwater gelekt. Op diverse plekken kwam de vloer blank te staan met alle gevolgen van dien. Toen bleek dat de vloer op die plekken kromtrok, heeft Bram geadviseerd dat het verstandiger zou zijn om in de woonkamer een hele nieuwe vloer te leggen. Dat zou naadloos in elkaar overlopen, garandeerde hij.”

Nog twee lekkages
Maar daar stopte de lekkage-ellende nog lang niet. In een notendop: een week voor de geplande verhuizing ontstond een enorme lekkage door een defecte radiator in de logeerkamer. Drie maanden later nog eens in de bijkeuken, toen bleek dat een slagplug – die dwars door een leiding was geslagen – had gezorgd dat de spouw was volgelopen met water. Ook in die ruimtes was er qua vloer geen redden meer aan en schoot Bram te hulp.

Grandioos geheel
De Wildt: “Uiteindelijk ligt nu dus alleen nog in de slaapkamer de oorspronkelijke houten vloer; door die lekkages hebben we alle andere vloeren laten vervangen. Dat had zomaar een lelijke lappendeken kunnen worden, met duidelijk zichtbare verschillen tussen de diverse ruimtes. Maar dankzij het vakmanschap en de oplossingsgerichtheid van Bram is het nu één grandioos geheel. We krijgen er vaak complimenten over en genieten er zelf dagelijks van.”

Kiezen voor kwaliteit
De crux van dit verhaal zit hem in de werkwijze van EEREN Parketvloeren. De Wildt: “Bij andere parketteurs wordt je vloer gelegd door werknemers van het bedrijf en die mannen doen inderdaad hun werk. Voor Bram Eeren is het leggen van vloeren niet alleen zijn werk. Het is een combinatie van passie en vakmanschap waarbij hij enkel en volledig vertrouwt op zijn eigen kunnen. Met zorg en aandacht stelde hij de eerste offerte op voor het schuren en afbehandelen van de oude vloer. En die zorg en aandacht zijn gebleven. Drie lekkagedrama’s lang.
Bram is nooit voor snelle oplossingen gegaan, maar altijd voor kwaliteit. Ze zeggen wel eens: goedkoop is duurkoop. Het werk van EEREN is iedere euro waard, zeker als je het eindresultaat ziet.”

Back To Top