skip to Main Content

“Dit huis verdiende een écht timmerbedrijf. Bij een kennis met wie ik golf zag ik een parketvloer van EEREN. Die mond-tot-mond reclame heeft ertoe geleid dat we in ons oude huis de bestaande vloer door EEREN hebben laten opschuren. Zeer tot tevredenheid. Daarna was het bijna vanzelfsprekend dat ze in ons nieuwe huis ook de vloer zouden verzorgen,”

De familie Kateman kocht enige tijd terug een appartement in een voormalig klooster. “Het is een oud, sfeervol gebouw. Het verdient een vloer die authenticiteit uitstraalt. Dat moest dus hout worden. Op een avond zijn we in de demonstratieruimte van EEREN enkele opties gaan bekijken. De eiken parketvloer in visgraat vonden we het beste passen bij onze woning.”

Overleg
Kateman is over het hele traject met EEREN zeer te spreken. “Je kiest zo’n vloer een flinke tijd van tevoren uit. In ons geval een jaar. Er gaan een offerte en wat overlegrondes overheen totdat het tot de uiteindelijke afspraak komt. EEREN hecht erg aan dat overleg. Heel prettig, want in een oud huis als het onze kun je niet zomaar een standaard vloer neerleggen. Er waren diverse ondervloeren nodig, en er was een trapje met leuningen dat vakmanschap vereiste. Bovendien wilden we in de keuken en slaapkamers pvc-vloeren laten leggen. Daarbij kon EEREN van dienst zijn als tussenpersoon. Erg prettig allemaal.”

Trots
“Ook tijdens het leggen van de vloer bleef Bram Eeren steeds met ons in overleg. Daaruit blijkt echt zijn vakmanschap. Hij ziet een uitdaging, verzint een oplossing en overlegt of die ook naar de wens van de klant is. Vervolgens voert hij hem uit. En dan zie je niet alleen zèlf dat er een vakman aan het werk is. Ook alle andere aannemers die op dat moment aan ons huis werkten, van de loodgieters tot de stukadoors, herkenden het ambachtelijke vakwerk. Je merkt aan alles dat Eeren trots is op zijn werk. Hoe bescheiden hij ook is, hij glimt als je hem er een compliment over geeft!”

Ambachtelijk timmerwerk
Het eindresultaat mag er dus zijn? Kateman: “Jazeker! Je ziet vooral duidelijk dat er een ambachtelijk vakman aan het werk is geweest als je onze vloeren vergelijkt met het eindresultaat bij anderen. Daar ligt de vloer toch wel minder perfect, met de nodige onvolkomenheden. Bij ons is daar geen sprake van. Ik ben blij dat we met EEREN in zee zijn gegaan. Mijn eerste indruk toen we dit appartement kochten was dat er écht goed timmerwerk nodig was voor deze klus. Die indruk is bewaarheid. Gelukkig hebben we niet voor een vloer van de bouwmarkt, of zelfs voor een vloer van een gewone parketteur gekozen. Met EEREN hebben we ons huis recht gedaan!”

Back To Top