skip to Main Content

U hebt een parketvloer of een planken vloer, maar het mooie is er na een tijdje wel van af. Uw vloer kan dus wel een opknap- of een onderhoudsbeurt gebruiken. EEREN wil graag de mogelijkheden met u bespreken.

Groot onderhoud door schuren

Onder groot onderhoud verstaan wij het opknappen van de hele vloer. Dit betekent dat wij de afwerklaag verwijderen door de vloer te schuren. Niet alleen wordt uw vloer geschuurd, maar – als het mogelijk is – worden ook uw plinten en dorpels geheel schoon geschuurd. Indien u een plankenvloer met v-groef heeft worden de groeven ook schoon gefreesd/gekrabd en geschuurd. Zodat wij daarna kunnen starten met het geheel voorzien van een nieuwe afwerklaag. Hierbij kunt u kiezen uit alle afwerklagen als lak, olie, was en impregneer. Wanneer u de vloer zelf wilt schuren, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor advies, het huren van de machines en het leveren van de juiste benodigdheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Machinaal reinigen

Is uw vloer aan groot onderhoud toe, maar is het niet mogelijk de vloer te schuren doordat deze bijvoorbeeld verouderd is? Dan kunt u bij ons uw vloer machinaal laten reinigen.

Met een speciaal voor parketvloeren en houtenvloeren ontwikkelde machine, de power scrubber genaamd, kunnen wij uw vloer weer een prachtige uitstraling geven. In combinatie met het speciaal ontwikkelde reinigingsmiddel en de borstels kan de vloer diep gereinigd worden. Het krachtige afzuigsysteem zorgt er voor dat er niet teveel en te lang water op de vloer blijft staan. De ideale reiniging.

Na het reinigen en droging hiervan wordt uw vloer weer afgewerkt met een nieuwe afwerk- of onderhoudslaag. Hierna hebt u weer jaren lang plezier en woongenot van uw vloer.

Meer weten over schuren of reinigen of een afspraak maken? Klik hier.

U kunt zelf veel doen om uw vloer in topconditie te houden. Bekijk hier onze tips. Eens in de zoveel jaar is groot onderhoud echter nodig. Ook dan zijn we er graag voor u.

AAN HET WOORD

“Juist het kleinschalige is bepalend voor de kwaliteit! Een half jaar geleden kwamen we in ons huidige huis wonen,” vertelt Marcel Sleutjes. “Daarin lag een parketvloer van tropisch hardhout. Op zich een kwalitatief goede vloer, al was hij wel een…Lees meer

Dhr. Marcel Sleutjes
Rating: 5

“Dit huis verdiende een écht timmerbedrijf. Bij een kennis met wie ik golf zag ik een parketvloer van EEREN. Die mond-tot-mond reclame heeft ertoe geleid dat we in ons oude huis de bestaande vloer door EEREN hebben laten opschuren. Zeer…Lees meer

Dhr. Maarten Kateman
Rating: 5

“Dit is geen werk. Dit is vakmanschap.” Verbouwingsprocessen kennen vaak de nodige hobbels. Als er iets misgaat, mag je blij zijn als je een vakman in de arm genomen hebt. Precies om die reden was Pieter de Wildt zo blij…Lees meer

Dhr. Pieter de Wildt
Rating: 5
Back To Top