Bedrijfsprofiel
Deuren
Parketvloeren
laminaat
lamel
duoplanken
massieve planken
verouderde planken
tapis parket
onderhoud
onderhoudsproducten
Timmerwerken
Nieuws
Contact

Laminaat 

Laminaatvloeren..., in zeer korte tijd een bekende en door veel mensen gewaardeerde vorm van vloerbedekking met grote voordelen. Logisch gevolg van dat succes is dat het aantal laminaat producenten sterk is gestegen. Velen proberen natuurlijk een "graantje mee te pikken" en... dat is het voordeel (of nadeel) van kunststof vloeren, de diverse kwaliteiten lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. Maar het verschil in kwaliteit is wel degelijk en levensgroot aanwezig. Niet alleen in de belangrijke toplaag, maar ook in de midden- en onderlagen en in de kleuren-druktechnieken.  

Een laminaatvloer van hoge kwaliteit heeft vele voordelen: ruime keuze uit kleuren en dessins, zeer slijtvast en krasbestendig, eenvoudig schoon te houden, hygiënisch en anti-allergisch. Voor het maken van een verantwoorde keus heeft u een echte parketspecialist nodig. Als geen ander kan hij u de verschillen laten zien.

Andere mogelijkheden met laminaat

Laminaatvloeren geven u de mogelijkheid om met kleur in het interieur te werken. En dat hoeft echt niet altijd in één kleur. Leg eens een zebrapad in de kinderkamer, een rand langs de kant. Zo zijn er allerlei combinaties zijn denkbaar. Het past altijd, omdat alle delen gelijk zijn.

Het onderhoud van laminaatvloeren

Daar kunnen wij kort over zijn. Het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Een stofzuiger (met borstelmond) of stofwisser is meestal al voldoende voor het dagelijks onderhoud. Een vochtige doek voor vastzittend vuil. Voor het échte onderhoud is er een goed werkende laminaatreiniger. De specialisten van Eeren & Zn. kunnen u uitgebreid informeren over de verschillende soorten laminaatvloeren.

Voor de laminaatvloeren zijn wij dealer van Berry floor en Quick step.